Med Katten Elton i snöstormen.

Min följeslagare i vinter och sen i våras är vår charmiga katt Elton.

Elton sover mycket så här års, men gillar när det är tyst och lugnt. Behöver mycket egentid. Efter besök av högljudda barnbarn tar han igen sig extra mycket. Dock älskar han dem och saknar dem när de åkt.

Idag inbjuder det inte till skidåkning . Gillar innesysslor när vädret är så här mulet,blåsigt och snöigt. Eldar upp accumulatortankarna på förmiddagen med vedpannan. Men luftvärmepumpen täcker upp i inbyggda verandan och ger komfortvärme. Solrören på södersidan ger inget utan solsken. Först i mars bidrar dom något i varmvattentanken.

Börjar med WordPress , lär mig vartefter dess finesser. Det blir tankar och synpunkter från mina dagar som pensionär ,körsångare, odlare m.m

Jag har fru , barn och barnbarn . Nästan 60 års arbete med odling,djur och skog bakom mig. Nu väntar en nedtrappning även med försöksodlingsarbetet för Hushållningssällskapet i länet.

Nya rutiner kommer att infinna sig då inte lönearbete är det dominerande i mina dagar.

Bor i gammal villa från 1938 ,lagom stor tomt på 2100 m2. Här finns vårt paradis sen 20 år med massor av träd,buskar och perenner som vi planterat genom åren. Började första bloggen 2008 ,aktiv i sociala medier, ständigt nyfiken, aktiv och intresserad av sånt som roar mig. Vill ge inspiration till bra saker att syssla med , goda tankar och ett aktivt liv.

Katten Elton sover på kökssoffan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s